Zamknięty przez: Prezes OSDS 2013-02-23, 10:13 |
REGULAMIN FORUM |
Autor |
Wiadomość |
Jarolud [Usunięty]
|
Wysłany: 2013-02-19, 10:10
|
|
|
Prezes OSDS napisał/a: | że rejestrować mogą się tylko członkowie OSDS | To chyba nikt więcej się nie zarejestruje |
|
|
|
 |
ketiw38

Pomógł: 16 razy Dołączył: 18 Lut 2013 Posty: 3891 Skąd: Dolnośląskie
Piwa: 15/4 |
Wysłany: 2013-02-19, 10:28
|
|
|
Jarolud napisał/a: | Prezes OSDS napisał/a: | że rejestrować mogą się tylko członkowie OSDS | To chyba nikt więcej się nie zarejestruje |
Skoro będzie taki zapis w regulaminie forum - To chyba masz rację |
_________________ Jeśli moja odpowiedź okazała się przydatna – PROSZĘ wesprzyj Ogólnopolskie Stowarzyszenie Diagnostów Samochodowych. Będziemy zaszczyceni jeśli do nas dołączysz. http://osds.org.pl |
|
|
|
 |
Jarolud [Usunięty]
|
Wysłany: 2013-02-19, 12:13
|
|
|
Bez znaczenia co usuniesz |
|
|
|
 |
Prezes OSDS
|
|
|
|
 |
Jarolud [Usunięty]
|
Wysłany: 2013-02-19, 12:26
|
|
|
Nazywaj to sobie jak chcesz pisałem w danym temacie a nie w tych nowych założonych przez ...
Za zgodą autorów postów przesuniętych - posty i temat do którego przeniesiono posty - zostały usunięte
Prezes OSDS |
Ostatnio zmieniony przez Prezes OSDS 2013-02-20, 09:55, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
lisek
|
Wysłany: 2013-02-20, 08:14
|
|
|
2. W sprawach dotyczących forum admin ma zawsze racje
3. Moderator także zawsze ma racje, jednak jego słowo podlega tylko i wyłącznie opinii i moderacji Admina.
Istnieje już forum dla diagnostów które rządzi się podobnymi prawami dlatego punkty 2,3 do wykreślenia. |
|
|
|
 |
DARIO64
Najlepsiejszy kolega neopierzonego

Pomógł: 31 razy Dołączył: 16 Lut 2013 Posty: 2872 Skąd: mazowieckie
Piwa: 18/1 |
Wysłany: 2013-02-20, 08:23
|
|
|
lisek napisał/a: | 2. W sprawach dotyczących forum admin ma zawsze racje
3. Moderator także zawsze ma racje, jednak jego słowo podlega tylko i wyłącznie opinii i moderacji Admina. |
Ktoś porządku musi pilnować .
Cytat: | 16. Na forum obowiązuje zakaz wklejania fragmentów dyskusji z innych forów dyskusyjnych i zamieszczania linków do tych dyskusji. |
Ja bym wyrzucił ten punkt . |
_________________ Jeśli moja odpowiedź okazała się przydatna – PROSZĘ wesprzyj Ogólnopolskie Stowarzyszenie Diagnostów Samochodowych. Będziemy zaszczyceni jeśli do nas dołączysz. http://osds.org.pl
Kto pyta nie błądzi .
By Ania Dąbrowska : Kto pyta wciąż ,niewiele wie .
 |
|
|
|
 |
Jarolud [Usunięty]
|
Wysłany: 2013-02-20, 15:01
|
|
|
Cytat: | Istnieje już forum dla diagnostów które rządzi się podobnymi prawami | norkomu
[ Dodano: 2013-02-20, 15:05 ]
Cytat: | Ja bym wyrzucił ten punkt . | Dlaczego ?
[ Dodano: 2013-02-20, 15:06 ]
Jeszcze dwa posty do wyczyszczenia bardzo proszę dziękuje |
|
|
|
 |
DARIO64

Wysłany: 2013-02-20, 15:14
|
|
|
Jarolud napisał/a: | Dlaczego ? |
Teeeeeeee .
Bo mi to nie przeszkadza , nie postrzegam innych jako konkurencję itp. |
_________________ Jeśli moja odpowiedź okazała się przydatna – PROSZĘ wesprzyj Ogólnopolskie Stowarzyszenie Diagnostów Samochodowych. Będziemy zaszczyceni jeśli do nas dołączysz. http://osds.org.pl
Kto pyta nie błądzi .
 |
|
|
|
 |
Jarolud [Usunięty]
|
Wysłany: 2013-02-20, 15:26
|
|
|
DARIO64 napisał/a: | Bo mi to nie przeszkadza , nie postrzegam innych jako konkurencję itp. | Teeeeee a regulamin ?
Cytat: | 15. Na forum nie można umieszczać (bez zgody administratora) materiałów reklamowych, promocyjnych i linków do stron firm komercyjnych. |
Żeby zacytować i link podać mam za każdym razem uzyskać zgodę admina ?
Czy OSDS jest firmą ? |
|
|
|
 |
DARIO64

Wysłany: 2013-02-20, 15:29
|
|
|
Jarolud napisał/a: | Teeeeee a regulamin ? |
A po co ta dyskusja ? Żeby dostosować do naszych potrzeb .
Jarolud napisał/a: | Żeby zacytować i link podać mam za każdym razem uzyskać zgodę admina ? |
Nie inaczej , bo może będziesz chciał reklamować gacie na Wacie . |
Kto pyta nie błądzi .
 |
|
|
|
 |
Jarolud [Usunięty]
|
Wysłany: 2013-02-20, 15:31
|
|
|
DARIO64 napisał/a: | będziesz chciał reklamować gacie na Wacie | Za tę kryptoreklamę wspomnianego przez Ciebie wyrobu wato-podobnego należy zapłacić dB. On to ci ...
[ Dodano: 2013-02-20, 15:31 ]
DARIO64 napisał/a: | A po co ta dyskusja ? Żeby dostosować do naszych potrzeb . | Nie dyskutuj PROPONUJ zapis
No to pierwsze zapytanie do adminów . Mogę w podpis swój wrzucić to http://klubdiagnosty.pl/
Cytat: | 14. Regulamin w razie potrzeb będzie rozwijany i każdy użytkownik powinien go przestrzegać. | Widzę w tym zapisie pewnego rodzaju błąd taktyczny |
|
|
|
 |
DARIO64

Wysłany: 2013-02-20, 15:39
|
|
|
Jarolud napisał/a: | Mogę w podpis swój wrzucić to |
Mi nie przeszkadza , jeszcze masz dwóch do zapytania .
[ Dodano: 2013-02-20, 15:40 ]
Cytat: | Widzę w tym zapisie pewnego rodzaju błąd taktyczny
|
Znaczy się ,że rozwinąć można a zwinąć nie ? |
Kto pyta nie błądzi .
 |
|
|
|
 |
Jarolud [Usunięty]
|
Wysłany: 2013-02-20, 15:43
|
|
|
DARIO64 napisał/a: | Mi nie przeszkadza , jeszcze masz dwóch do zapytania | No i się zaczyna Gdzie kucharek 6 to nie ma co jeść DARIO64 napisał/a: | Znaczy się ,że rozwinąć można a zwinąć nie ? | Nie o tym Zmiana reguł w czasie gry |
|
|
|
 |
dmg1
Postawił 1 piw(a) |
Wysłany: 2013-02-20, 16:43
|
|
|
Cytat: | "Wg. mnie rejestrować mogą się wszyscy, dyskutować jak najbardziej ale dla dobra OSDS do pewnych informacji powinni mieć dostęp tylko członkowie - nie ma nic darmo . | "
Popieram powyższe, podzielił bym może ,osoby zarejestrowane, na:diagnostów(OSDS) i Przyjaciół środowiska (wydział komunikacji, policja, TDT, ....)- warto wiedzieć co o nas myślą?
[ Dodano: 2013-02-20, 17:10 ]
Przepraszam za poprzedni post ale nie wyszło mi automatyczne cytowanie muszę się jeszcze pod uczuć.
Następna sprawa to może nie w tej części forum (niech admin przeniesie z łaski swojej),ale chodzi o to aby obok "Regulaminy EKG ONZ" dołączyć AKTUALNE TEKSTY JEDNOLITE USTAW z kasowaniem wersji starszych - nie pomyślałem jak zastosować kasowanie wersji starszych[/quote] |
Ostatnio zmieniony przez Prezes OSDS 2013-02-20, 19:48, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
|