OGÓLNOPOLSKIE STOWARZYSZENIE DIAGNOSTÓW SAMOCHODOWYCH Strona Główna OGÓLNOPOLSKIE STOWARZYSZENIE DIAGNOSTÓW SAMOCHODOWYCH
*FORUM DYSKUSYJNE*

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Wypowiedź na łamach motofokusa
Autor Wiadomość
biker100 
0000000

Piwa: 3/4
Wysłany: 2014-05-30, 13:08   

Jarolud napisał/a:
Kto lepiej przypilnuje NASZYCH interesów ?
My sami.
Wszystkie wypowiedzi mają charakter prywatny i nie mogą być traktowane jako opinia prawna lub jakąkolwiek inną. Nie wyrażam zgody na kopiowanie i publikowanie moich wypowiedzi na innych forach, nośnikach, publikacjach etc.
Postaw piwo autorowi tego posta

Jarolud
[Usunięty]

Wysłany: 2014-05-30, 13:30   

biker100 napisał/a:
Jarolud napisał/a:
Kto lepiej przypilnuje NASZYCH interesów ?
My sami.
he he he ... :-> :roll: Podstawowa zasada mówi Nie można być adwokatem we własnej sprawie. Twój stan emocjonalny wyklucza możliwość efektywnego przypilnowania naszych spraw. Art wiadomy pord wyklucza możliwość nie poddania się naciskom, jeśli nie jednej to drugiej strony.

biker100 
0000000

Wysłany: 2014-05-30, 14:30   

Jarolud napisał/a:
Twój stan emocjonalny wyklucza możliwość efektywnego przypilnowania naszych spraw.
No i proszę Jarolud przerósł Kaszpirowskiego :mrgreen:
Wszystkie wypowiedzi mają charakter prywatny i nie mogą być traktowane jako opinia prawna lub jakąkolwiek inną. Nie wyrażam zgody na kopiowanie i publikowanie moich wypowiedzi na innych forach, nośnikach, publikacjach etc.

Jarolud
[Usunięty]

Wysłany: 2014-05-30, 15:01   

biker100 napisał/a:
Jarolud napisał/a:
Twój stan emocjonalny wyklucza możliwość efektywnego przypilnowania naszych spraw.
No i proszę Jarolud przerósł Kaszpirowskiego :mrgreen:
Po prostu nie lubię ( tak jak większość ) jak na mnie się krzyczy :mrgreen:
Gdybyś widział jak ktoś tonie to ratowałbyś go czy stał na brzegu jak ciamajda z rękami w kieszeni?
To TERAZ ... Adin, dwa, tri, czetyrie .... :-)

http://niewiarygodne.pl/k...ajticaid=612d17

biker100 
0000000

Wysłany: 2014-05-30, 15:04   

Jarolud napisał/a:
Gdybyś widział jak ktoś tonie to ratowałbyś go czy stał na brzegu jak ciamajda z rękami w kieszeni?
mam nadzieję, że wiesz co to jest stupor i w jakich sytuacjach występuje, ale chyba nie bo wtedy nie użyłbyś słowa ciamajda nie wspomnę już o PTSD etc.

Jarolud
[Usunięty]

Wysłany: 2014-05-30, 15:15   

biker100 napisał/a:
stupor
zaburzenie psychiczne objawiające się znacznym zahamowaniem ruchowym i ograniczeniem reakcji na bodźce zewnętrzne; osłupienie, drętwica

Wyciągnęli topielca bo stałeś bezczynnie na brzegu. Pomroczność nie? ..jakieś inne zaburzenie nie pozwoliło ratować tonącego.

biker100 
0000000

Wysłany: 2014-05-30, 15:18   

Jarolud napisał/a:
Wyciągnęli topielca bo stałeś bezczynnie na brzegu. Pomroczność nie? ..jakieś inne zaburzenie nie pozwoliło ratować tonącego.

Eh, Jarolud:
Stupor dysocjacyjny (fr. La belle indifference) jedna z reakcji na szok psychiczny. Jest to drastyczne ograniczenie ruchów, przy jasnej świadomości.
http://pl.mimi.hu/medycyna/stupor.html

Jarolud
[Usunięty]

Wysłany: 2014-05-30, 15:22   

biker100 napisał/a:
Jarolud napisał/a:

Eh, Jarolud:
Stupor dysocjacyjny (fr. La belle indifference) jedna z reakcji na szok psychiczny. Jest to drastyczne ograniczenie ruchów, przy jasnej świadomości.
http://pl.mimi.hu/medycyna/stupor.html

Nie istotne bo topielcowi życia nie przywróci to tłumaczenie ale skoro wystarczy ci to do dalszego życia bez wyrzutów sumienia to spox.

http://www.ludzie-serca.p...php?topic=277.0

biker100 
0000000

Wysłany: 2014-05-30, 15:28   

Jarolud napisał/a:
Nie istotne bo topielcowi życia nie przywróci to tłumaczenie ale skoro wystarczy ci to do dalszego życia bez wyrzutów sumienia to spox.
nie bądź ignorantem i wiem, że Ty jesteś obok także o los osoby topiącej się jestem spokojny.

Jarolud
[Usunięty]

Wysłany: 2014-05-30, 15:51   

biker100 napisał/a:
nie bądź ignorantem i wiem, że Ty jesteś obok także o los osoby topiącej się jestem spokojny.
Nic z tego zlepku słów nie zrozumiałem.

Odpowiedz do tematu