|
OGÓLNOPOLSKIE STOWARZYSZENIE DIAGNOSTÓW SAMOCHODOWYCH
*FORUM DYSKUSYJNE*
|
Radio Szczecin 14.11.2017 |
Autor |
Wiadomość |
S.K.P-POZNAŃ

Postawił 1 piw(a) |
Wysłany: 2017-11-23, 20:59
|
|
|
nie
i muszę Cię zmartwić ,że od popołudnia 13.11
Rano było trochę zawieruchy |
|
|
|
 |
Marianos
Pomógł: 1 raz Dołączył: 04 Sty 2014 Posty: 188 Skąd: Polska
Postawił 3 piw(a) |
Wysłany: 2017-11-23, 21:16
|
|
|
ketiw38 napisał/a: |
- nie mam zamiaru,
- nie mam podstawy prawnej
- nie będę tego robił
. |
Jestem tego samego zdania.
A badania, które u mnie wiszą to nie wiszą z mojej winy. Jak mam je wysłać gołębiem pocztowym? Nie wiem jak oni to sobie wyobrażają. Napisałem co facet gadał. A i sami chyba nie wiedzą jak robić z błędami. Do WK nie kazał klientów wysyłać bo i tak nie poprawią. Ktoś zapytał jak wyskoczy np. VW focus. to czy można zrobić badanie i czy wysyłać zgłoszenie na druku. To się gość mieszał najpierw że drobnych pomyłek nie wysyłamy, ale na pytanie jaką zaliczyć do drobnych to nie umiał odpowiedzieć i na koniec stwierdził że trzeba wysyłać na druku. Normalnie masło maślane. |
|
|
|
 |
Jarolud [Usunięty]
|
Wysłany: 2017-11-23, 21:25
|
|
|
S.K.P-POZNAŃ napisał/a: | muszę Cię zmartwić | Nie martwię się, wiem, że dasz radę ! A, że oni dali ...ciała. Czy to aby nie było potrzebne żeby otrąbić kolejny sukces ? Nie lubię jak polityka wpływa na moje życie zawodowe |
|
|
|
 |
S.K.P-POZNAŃ

Postawił 1 piw(a) |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|