Sprawy organizacyjne - Co robi OSDS?
Anonymous - 2019-01-23, 19:05
Mecher napisał/a: | ....lenistwo lub zwyczajne niechciejstwo.....a reszta mnie nie obchodzi. |
Z taki podejściem to nowych członków nie pozyskacie. Przynajmniej nie kolegi J Stępienia
Mecher napisał/a: | Bo jak coś, to napiszę problem na forum (jak nie tym, to za ścianą) to i tak pomogą, | Pomogą albo i nie pomogą.
Mecher napisał/a: | Oczywiście do następnego ustalenia roku prod., rej. jakiegoś wynalazku, czy innych kwestii dotyczących badań dodatkowych. |
Z całym szacunkiem do twojej wiedzy praktycznej, ale czy ty się aby nie przeceniasz.
Grzegorz Łódź - 2019-01-23, 19:06
rewers napisał/a: | Zamiast się otwierać na środowisko to się zmykacie. |
To środowisko samo zamyka się na diagnostów. Diagności to MY. Nie ma WASZ OSDS tylko NASZ.
Diagności jak chcą coś osiągnąć muszą działać WSPÓLNIE. Nie można być egoistą i czerpać tylko samą korzyść dla siebie.
[ Dodano: 2019-01-23, 19:07 ]
rewers napisał/a: | Przynajmniej nie kolegi J Stępienia |
Możesz wyjaśnić dokładnie?
Anonymous - 2019-01-23, 19:16
DARIO64 napisał/a: |
Teraz proszę mnie zmotywować do tego żebym robił ,to co robię . |
Czyli jeszcze prawie nic nie zarabiacie, a już dopominacie się pieniędzy.
DARIO64 napisał/a: | Poświęcał swój prywatny czas .
Klepania po plecach mam dość. |
Tu każdy kto czyta i pisze poświęca swój prywatny czas, tylko problem w tym, aby ktoś chciał tu pisać i czytać.
Grzegorz Łódź - 2019-01-23, 19:20
rewers napisał/a: | a już dopominacie się pieniędzy |
Konkrety proszę. Bo to jak na razie jest pomówienie.
[ Dodano: 2019-01-23, 19:22 ]
rewers napisał/a: | Czyli jeszcze prawie nic nie zarabiacie |
Jak na razie to OSDS jeszcze dokłada aby móc coś zrobić.
Anonymous - 2019-01-23, 19:24
Grzegorz Łódź napisał/a: |
Możesz wyjaśnić dokładnie? |
Bo jak się robi z kolegi J Stępienia lenia i egoistę, to trudno liczyć na to, że przystąpi do OSDS.
Grzegorz Łódź - 2019-01-23, 19:27
Oj widzisz Kolego jak Ty mało wiesz. pozwolisz,że nie będę komentował Twoich wypowiedzi,bo ręce opadają. Jak się nie jest czegoś pewnym lepiej" ugryźć się w język" a nie sieć plotki....
DARIO64 - 2019-01-23, 19:28
rewers napisał/a: | Czyli jeszcze prawie nic nie zarabiacie, a już dopominacie się pieniędzy. |
OSDS jest organizacją non profit .
Reszty nie chce mi się tłumaczyć. Prezentujesz typową postawę roszczeniową ,to inni(członkowie OSDS) za swoje pieniądze(składki) mają sprawić żebyś był zadowolony .
Anonymous - 2019-01-23, 19:32
DARIO64 napisał/a: |
Teraz proszę mnie zmotywować do tego żebym robił. |
To nie pomówienie to sam napisał kolega DARIO64, a mowa była o składkach członkowskich.
Grzegorz Łódź - 2019-01-23, 19:34
rewers napisał/a: | a mowa była o składkach członkowskich |
Każdy członek płaci składkę, więc w czym widzisz problem?
[ Dodano: 2019-01-23, 19:36 ]
Czy kolega DARIO64 napisał ,że dopomina się pieniędzy?
Odnoszę się do tego: rewers napisał/a: | , a już dopominacie się pieniędzy. |
DARIO64 - 2019-01-23, 19:43
Grzegorz Łódź napisał/a: | Czy kolega DARIO64 napisał ,że dopomina się pieniędzy? |
Też się zastanawiam z którego mojego wpisu to wynika ,skoro zacytowałem wpis o zamykaniu się.
Ja widzę liczbę członków , Ty złotówy .
Rewers ,przeczytaj jeszcze raz post ketiwa.
Anonymous - 2019-01-23, 19:50
Grzegorz Łódź napisał/a: |
Każdy członek płaci składkę, więc w czym widzisz problem? |
Ale na tym forum piszą nie tylko członkowie OSDS, a Wy chcecie ograniczyć je tylko dla członków. No to zamknijcie się w swoim kokonie i stwórzcie towarzystwo wzajemnej adoracji, tylko kto w tej sytuacji będzie się z Wami liczył i rozmawiał.
[ Dodano: 2019-01-23, 19:52 ]
DARIO64 napisał/a: | Ja widzę liczbę członków , Ty złotówy . |
Liczba członków = liczbie złotów.
Grzegorz Łódź - 2019-01-23, 19:56
rewers napisał/a: | Ale na tym forum piszą nie tylko członkowie OSDS, a Wy chcecie ograniczyć je tylko dla członków |
Jesteś w wielkim błędzie.
Anonymous - 2019-01-23, 19:58
Grzegorz Łódź napisał/a: | rewers napisał/a: | Ale na tym forum piszą nie tylko członkowie OSDS, a Wy chcecie ograniczyć je tylko dla członków |
Jesteś w wielkim błędzie. |
Obym się mylił, bo ideą każdego forum (a jestem członkiem kilku) jest wolność, dostępność i swoboda wypowiedzi.
ketiw38 - 2019-01-23, 20:19
rewers napisał/a: | Mam lepszy pomysł, a mianowicie zatrudnijcie wszystkich diagnostów z całej Polski, a później ich wynajmujcie stacją kontroli pojazdów i jak tego dokonacie to będziecie pływać w pieniądzach. |
rewers napisał/a: | Czyli jeszcze prawie nic nie zarabiacie, a już dopominacie się pieniędzy. |
rewers napisał/a: | Liczba członków = liczbie złotów. |
Tak się zastanawiam, czy Ty nie chcesz nas obrazić?
Proszę przeczytaj w słowniku co to jest stowarzyszenie non-profit.
A to co napisałeś:
rewers napisał/a: | Obym się mylił, bo ideą każdego forum (a jestem członkiem kilku) jest wolność, dostępność i swoboda wypowiedzi. | to proszę jeszcze raz przeczytaj.
Pierwsze słyszę, ale życzę powodzenia na tych forach.
blakop - 2019-01-23, 20:47
Wiele - bardzo wiele for internetowych ma strefy zamknięte Może jeszcze tego nie wiesz skoro jesteś członkiem tylko kilku.
Nie wiem czy bardziej mnie irytuje czy śmieszy ta postawa...
Ale powiem Ci tak:
Jeszcze nic nie dałeś od siebie, a już się pytasz co sam dostaniesz...
|
|
|